2023 senesini acısıyla tatlısıyla geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Bu yıl Beslenme ve diyetetik alanına ilişkin en çok neleri konuştuk, gelin sene bitmeden hatırlayalım! Keyifli okumalar diliyoruz.

mutlu yıllar, mutlu seneler, yeniyıl, yeni yıl, yılbaşı, yıl başı,

10 • Diyabetle yaşayan yaşlı bireyler beslenmelerinde hangi konulara dikkat etmeli?

2023 yılında Diyabetle yaşayan yaşlı bireyler beslenmelerinde hangi konulara dikkat etmeli? konusu en çok okunan onuncu Beslenme ve diyetetik içeriği oldu! Momentum Sağlık yazarı Diyetisyen Handenur Seven tarafından oluşturulan Diyabetle yaşayan yaşlı bireyler beslenmelerinde hangi konulara dikkat etmeli? sene içinde 416 kez okundu. İçeriği buradan inceleyin!

Diyetisyen Handenur Seven

Diyetisyen • Handenur Seven

9 • Vejetaryen beslenmenin avantajları ve dezavantajları: Sağlıklı yaşam için doğru planlama önemli!

En çok okunan Beslenme ve diyetetik yazıları arasında yer alan Vejetaryen beslenmenin avantajları ve dezavantajları: Sağlıklı yaşam için doğru planlama önemli! 2023 yılında 1228 defa okundu. Momentum Sağlık uzmanı Diyetisyen Tuğba Şahin tarafından oluşturulan Vejetaryen beslenmenin avantajları ve dezavantajları: Sağlıklı yaşam için doğru planlama önemli! başlıklı içeriği buradan okuyabilirsiniz.

Diyetisyen Tuğba Şahin

Diyetisyen • Tuğba Şahin

8 • Bebeğime ne zaman bal verebilirim?

Beslenme ve diyetetik içerikleri arasında bulunan ve 2023 senesinde 1565 defa okunan Bebeğime ne zaman bal verebilirim? Momentum Sağlık yazarı Diyetisyen Fatmanur Karakerimoğlu tarafından oluşturuldu. Siz de Bebeğime ne zaman bal verebilirim? başlıklı yazıyı incelemek isterseniz içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.

Diyetisyen Fatmanur KARAKERİMOĞLU

Diyetisyen • Fatmanur Karakerimoğlu

7 • Diyetisyen ile yapılan öngörüşme nedir?

Momentum Sağlık uzmanı Diyetisyen Beyza Çulha tarafından yazılan Diyetisyen ile yapılan öngörüşme nedir? Bu yıl Beslenme ve diyetetik içerikleri arasında en çok okunan yedinci yazıl oldu. 1607 defa okunan Diyetisyen ile yapılan öngörüşme nedir? başlıklı içeriği şimdi buradan okuyun!

Diyetisyen Beyza Çulha

Diyetisyen • Beyza Çulha

6 • Bel çevresi nasıl ölçülür?

Geldik Beslenme ve diyetetik alanında 2023 yılının en çok okunan altıncı içeriğine! Momentum Sağlık uzmanı Diyetisyen Şenol Yıldız tarafından yazılan ve 7008 defa okunan Bel çevresi nasıl ölçülür? başlıklı içeriği siz de buradan inceleyebilirsiniz.

diyetisyensenol , Eskişehir Uzman Diyetisyen ŞENOL YILDIZ

Uzman Diyetisyen • Şenol YILDIZ

5 • Kahve tüketimi ve kabızlık arasında nasıl bir ilişki bulunuyor?

2023 yılında Kahve tüketimi ve kabızlık arasında nasıl bir ilişki bulunuyor? konusu en çok okunan beşinci Beslenme ve diyetetik içeriği oldu! Momentum Sağlık yazarı Diyetisyen Şenol Yıldız tarafından oluşturulan Kahve tüketimi ve kabızlık arasında nasıl bir ilişki bulunuyor? sene içinde 7612 kez okundu. İçeriği buradan inceleyin!

aeropress, ayro press, kahve demleme

4 • Efsane mi gerçek mi? Kenevirin tedavi potansiyeli ve bilimsel gerçekler

En çok okunan Beslenme ve diyetetik yazıları arasında yer alan Efsane mi gerçek mi? Kenevirin tedavi potansiyeli ve bilimsel gerçekler, 2023 yılında 8613 defa okundu. Momentum Sağlık uzmanı Diyetisyen Şenol Yıldız tarafından oluşturulan Efsane mi gerçek mi? Kenevirin tedavi potansiyeli ve bilimsel gerçekler başlıklı içeriği buradan okuyabilirsiniz.

marihuana, kenevir, ot, esrar, haşhaş

3 • Uzman diyetisyen nasıl olunur?

Beslenme ve diyetetik içerikleri arasında bulunan ve 2023 senesinde 9915 defa okunan Uzman diyetisyen nasıl olunur? Momentum Sağlık yazarı Diyetisyen Şenol Yıldız tarafından oluşturuldu. Siz de Uzman diyetisyen nasıl olunur? başlıklı yazıyı incelemek isterseniz içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.

diyetisyen, danışan, bel ölçümü, antropometrik ölçüm, diyet ofisi

2 • Sağlıklı beslenmede dört yapraklı yonca modeli

Momentum Sağlık uzmanı Diyetisyen Şenol Yıldız tarafından yazılan Sağlıklı beslenmede dört yapraklı yonca modeli, bu yıl Beslenme ve diyetetik içerikleri arasında en çok okunan ikinci yazı oldu. 19797 defa okunan Sağlıklı beslenmede dört yapraklı yonca modeli başlıklı içeriği şimdi buradan okuyun!

tartı, baskül, kantar, kiloölçer, kadın

1 • Oruçluyken en doğru tartım ne zaman yapılmalı?

Ve geldik Beslenme ve diyetetik alanında 2023 yılının en çok okunan içeriğine! Momentum Sağlık uzmanı Şenol Yıldız tarafından yazılan ve 27454 defa okunan Oruçluyken en doğru tartım ne zaman yapılmalı? başlıklı içeriği siz de buradan inceleyebilirsiniz.

2023 yılı Beslenme ve diyetetik içerikler, Beslenme ve diyetetik yazıları, bu sene en çok okunan Beslenme ve diyetetik, güncel Beslenme ve diyetetik yazıları, Beslenme ve diyetetik güncel konular, 2023 trend Beslenme ve diyetetik yazıları, Beslenme ve diyetetik alanında en çok ne konuşuluyor, Beslenme ve diyetetik 2023, 2023 Beslenme ve diyetetik, Beslenme ve diyetetik hakkında merak edilenler, bu sene Beslenme ve diyetetik hakkında neler tartışılıyor, Beslenme ve diyetetik güncel tartışmalar, Momentum Sağlık Beslenme ve diyetetik yazılar, 2023 fizyoterapist yazıları, 

Bu listede yer alan içeriklerin 2023 yılı içinde oluşturulan güncel yazılar olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

2023 yılının sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz!

Momentum Sağlık ekibinden Diyetisyenler Şenol Yıldız, Beyza Çulha, Handenur Seven, Tuğba Şahin ve Psikolog Cenk Umur

585 kez okundu

Momentum Sağlık

Kâr amacı gütmeyen bir internet platformu olan Momentum Sağlık, 2019 yılında Uzman Diyetisyen Şenol Yıldız ve Uzman Psikolog Cenk Umur tarafından kuruldu. Momentum Sağlık beslenme, psikoloji ve fizyoterapi alanlarına yönelik güncel ve bilimsel verileri etik ilkelere bağlı kalarak paylaşmayı kabul etmiştir. Web sitesinde yer alan içerikleri aktif bağlantı adresi ile beraber paylaşabilirsiniz. Momentum Sağlık’taki içerikler bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi hizmetleri için hekiminize başvurun.

0 yorum

Bir yanıt yazın

Avatar placeholder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir