2023 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Bu sene psikoloji alanına ilişkin en çok neleri konuştuk, gelin yıl bitmeden hatırlayalım! Keyifli okumalar diliyoruz.

mutlu yıllar, mutlu seneler, yeniyıl, yeni yıl, yılbaşı, yıl başı,

10 • Zihinsel netliği geri kazanmak: Odaklanma sorunlarına karşı 3 güçlü çözüm önerisi

2023 yılında Zihinsel netliği geri kazanmak: Odaklanma sorunlarına karşı 3 güçlü çözüm önerisi konusu en çok okunan onuncu psikoloji içeriği oldu! Zihinsel netliği geri kazanmak: Odaklanma sorunlarına karşı 3 güçlü çözüm önerisi, sene içinde 1112 kez okundu. İçeriği buradan inceleyin!

ışık, göz, karanlık, mutsuz, keyifsiz, umut, renkli göz,anhedoni

9 • Eksiklik doğamızda olan bir şey mi?

En çok okunan psikoloji yazıları arasında yer alan Eksiklik doğamızda olan bir şey mi? 2023 yılında 1120 defa okundu. Momentum Sağlık uzmanı tarafından oluşturulan Eksiklik doğamızda olan bir şey mi? başlıklı içeriği buradan okuyabilirsiniz.

buz pateni, kayak, kadın, düşmek, düşme

8 • Düşen biri neden güler?

Psikoloji içerikleri arasında bulunan ve 2023 senesinde 1175 defa okunan Düşen biri neden güler? Momentum Sağlık yazarı tarafından oluşturuldu. Siz de Düşen biri neden güler? başlıklı yazıyı incelemek isterseniz içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.

afet, deprem, afetzede, deprem sonrası, destek, ders, öğrenci, yardım, etüt, öğretmen

7 • Mükemmeliyetçilik: En iyiyi ararken iyiden olmak

Momentum Sağlık uzmanı tarafından yazılan Mükemmeliyetçilik: En iyiyi ararken iyiden olmak, bu yıl psikoloji içerikleri arasında en çok okunan yedinci yazı oldu. 1240 defa okunan Mükemmeliyetçilik: En iyiyi ararken iyiden olmak başlıklı içeriği şimdi buradan okuyun!

aleksitimi, duygusal körlük, duygu körlüğü, duygusuz, duygu sorunu, saklanma, yaprak

6 • Tamamlanmamış görevler ve insanların doğal motivasyonu: Zeigarnik etkisi

Geldik psikoloji alanında 2023 yılının en çok okunan altıncı içeriğine! Momentum Sağlık uzmanı tarafından yazılan ve 1481 defa okunan Tamamlanmamış görevler ve insanların doğal motivasyonu: Zeigarnik etkisi başlıklı içeriği siz de buradan inceleyebilirsiniz.

uyku, yorgunluk, uyuma, kitap, ders

5 • Tezinizi yazmak için sürekli erteliyor musunuz?

2023 yılında Tezinizi yazmak için sürekli erteliyor musunuz? konusu en çok okunan beşinci psikoloji içeriği oldu! Momentum Sağlık yazarı tarafından oluşturulan Tezinizi yazmak için sürekli erteliyor musunuz? sene içinde 1326 kez okundu. İçeriği buradan inceleyin!

lamba, şehir, ramazan

4 • Oruçluyken stresinizi nasıl yönetebilirsiniz?

En çok okunan psikoloji yazıları arasında yer alan Oruçluyken stresinizi nasıl yönetebilirsiniz? 2023 yılında 1814 defa okundu. Momentum Sağlık uzmanı Psikolog Cenk Umur tarafından oluşturulan Oruçluyken stresinizi nasıl yönetebilirsiniz? başlıklı içeriği buradan okuyabilirsiniz.

çocuk, ölüm, kayıp, yas, çocuklarda yas, iskele, martı, deniz, tatil, şapka, güneş, etkinlik, besle

3 • Sevdiğiniz birinin kaybından sonra yaşadıklarınız ne kadar normal?

Psikoloji içerikleri arasında bulunan ve 2023 senesinde 1826 defa okunan Sevdiğiniz birinin kaybından sonra yaşadıklarınız ne kadar normal?, Momentum Sağlık yazarı Psikolog Cenk Umur tarafından oluşturuldu. Siz de Sevdiğiniz birinin kaybından sonra yaşadıklarınız ne kadar normal? başlıklı yazıyı incelemek isterseniz içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.

gri kaya, gri taş, grey rock, gray rock, grey rock yöntemi, taş, kaya, manipülasyon, duygusal istismar, kırık, parçala, mıcır

2 • Grey rock yöntemi işe yarıyor mu?

Momentum Sağlık uzmanı Psikolog Cenk Umur tarafından yazılan Grey rock yöntemi işe yarıyor mu?, bu yıl psikoloji içerikleri arasında en çok okunan ikinci yazı oldu. 1981 defa okunan Grey rock yöntemi işe yarıyor mu? başlıklı içeriği şimdi buradan okuyun!

psikolog cenk umur, cenk umur, psikolog, psikoloji

1 • Anoreksiya nervoza: Zayıflık takıntısı ve beslenme bozukluğunun tehlikeli yolculuğu

Ve geldik psikoloji alanında 2023 yılının en çok okunan içeriğine! Uzman Psikolog Cenk Umur tarafından yazılan ve 2040 defa okunan Anoreksiya nervoza: Zayıflık takıntısı ve beslenme bozukluğunun tehlikeli yolculuğu başlıklı içeriği siz de buradan inceleyebilirsiniz.

mutlu yıllar, mutlu seneler, yeniyıl, yeni yıl, yılbaşı, yıl başı,

Bu listede yer alan içeriklerin 2023 yılı içinde oluşturulan güncel yazılar olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

2023 yılının sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz!

Momentum Sağlık ekibinden Diyetisyenler Şenol Yıldız, Beyza Çulha, Handenur Seven, Tuğba Şahin ve Psikolog Cenk Umur

484 kez okundu

Momentum Sağlık

Kâr amacı gütmeyen bir internet platformu olan Momentum Sağlık, 2019 yılında Uzman Diyetisyen Şenol Yıldız ve Uzman Psikolog Cenk Umur tarafından kuruldu. Momentum Sağlık beslenme, psikoloji ve fizyoterapi alanlarına yönelik güncel ve bilimsel verileri etik ilkelere bağlı kalarak paylaşmayı kabul etmiştir. Web sitesinde yer alan içerikleri aktif bağlantı adresi ile beraber paylaşabilirsiniz. Momentum Sağlık’taki içerikler bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi hizmetleri için hekiminize başvurun.

0 yorum

Bir yanıt yazın

Avatar placeholder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir